oktober 2022
Geen evenementen gevonden!

Datum

13 jul 2022
Expired!

Tijd

12:45 - 17:30

Kosten

15,- per persoon

Kersen tour afdeling Vathorst

Beste Zonnebloemgast,

De Betuwe is de fruittuin van ons land. De voedzame kleibodem tussen de Linge en de Waal zorgt voor de lekkerste kersen van de hoogste kwaliteit. Bij Kersenteeltbedrijf Hakkert  in Buren wordt u in de kersenboomgaard ontvangen met een kopje koffie/thee met natuurlijk een kersengebakje erbij. Daarna zal de eigenaar uitleg geven over de kersenboomgaard. Ook is er een winkeltje bij waar u jam, kersensap, kersensaus kunt kopen. Rond half vier gaan we via een mooie route via de Grebbeberg weer huiswaarts.

We reizen deze dag met Eemland Reizen, waar een lift in de bus aanwezig is. We stappen deze dag eenmaal uit de bus voor de kersen. Grote afstand lopen is het niet. Omdat we in de corona jaren weinig uitjes hebben kunnen doen, kunnen we hierdoor nu dit uitje voor een klein prijsje aanbieden.

We raden u aan om thuis te lunchen of een boterhammetje mee te nemen in de bus. Bij warm weer is het ook verstandig om zelf een flesje water of drinken extra mee te nemen.

Programma

  • 12.45 uur instappen op de Vollenhovekade,
  • 13.00 uur vertrek met de bus
  • Onderweg één stop, de kersenboomgaard
  • ca 15:30 weer op weg naar huis
  • Uiterlijk 17:30 uur aankomst Vollenhove kade

Aanmelden, graag vóór dinsdag 21 juni

Gaat u mee? Voor meer informatie of aanmelden kunt u bellen met Ellie (06-49670276, bij voorkeur ’s middags) of mailen naar elliedoornenbal@hotmail.com of onderstaand strookje inleveren in de Zonnebloemenveloppe bij de receptie.

Wilt u a.u.b. bij aanmelden meteen betalen. U kunt het bedrag ( 15,- Euro pp) overmaken op onze bankrekeningnr. NL39 RABO 0319492133 t.n.v. De Zonnebloem Vathorst, onder vermelding “Kersentour “

Geef een antwoord