AMSTEL CRUISE VATHORST

Boottocht afdeling Vathorst, 6 oktober 2022

Vanuit Diemen  zetten we over de Weespertrekvaart koers naar Amsterdam. Waar we onderweg vele mooie bezienswaardigheden passeren zoals o.a. Berlage brug, De Magere Brug, Blauwbrug, Koninklijk Theater Carré, Hermitage Amsterdam, Museum Rembrandthuis etc. Via de IJhaven en een stukje Amsterdam Rijnkanaal keren we weer terug naar het vertrekpunt aan de Westerkade in Diemen.

Vol enthousiaste vertrokken we met een volle bus en het negenpersoonsbusje gesponsord door Pon Dealer naar Diemen. Het was een prachtige dag, volop het zonnetje en iedereen had er goed zin in. Toen iedereen in  de Silver Cloud een plekje gevonden had werden de gasten getrakteerd op een kopje koffie/thee met appelgebak.

Ook de inwendige mens is zeker niet vergeten door de heerlijke broodjes met melk, karnemelk of koffie/thee.

Halverwege de middag hebben we een leuke verloting gedaan waardoor iedereen blij verrast met een kadootje naar huis is gegaan.

Een ding is zeker onze gasten hebben het geweldig naar zin gehad.

Laat een reactie achter