Vathorst naar Krüller Müller

door: Cintha van den IJssel.

Woensdag 4 mei, om 10.00 uur vertrokken we met de bus van de Museum Plus Bus, en twee kleinere rolstoelbusjes van van Noot gereden door onze eigen vrijwilligers vanaf de Vollenhovekade richting Otterlo.

Het is een prachtige zonnige dag en onze deelnemers hebben er zin in. In het Kröller-Müller Museum werden we verwelkomt met een kopje koffie en een stuk appelgebak met slagroom. Dan is het tijd voor een rondleiding, we werden  in drie groepen verdeeld en nieuwsgierig naar wat er staat en hangt in het museum gaan we op pad.

Het museum is mooi en ruim opgezet zodat het rijden met rolstoelen goed gaat. Na een goed verzorgde lunch kunnen we nog even van de beeldentuin en het mooie weer genieten. Op de terug reis rijden we als extraatje langs het Jachthuis St. Huberts bekend door architect Berlage.

Onze deelnemers gingen moe maar zeer voldaan weer naar huis.

Joop
Author: Joop

1 gedachte over “Vathorst naar Krüller Müller”

Reacties zijn gesloten.