RABO ClubSupport 2022

Vandaag in de post

Beste relatie

Iedereen verdient een club waar je elkaar sterker maakt, waar je jezelf kunt zijn, waar talent de ruimte krijgt en waar gewerkt wordt aan een duurzame wereld. Daarom investeren wij ook dit jaar weer, met Rabo ClubSupport, in lokale clubs en verenigingen. Jullie zijn als club erg waardevol voor ons land. Naast financiële ondersteuning, willen wij clubs en verenigingen ook sterker maken met onze kennis en ons netwerk.

Rabo ClubSupport
Met onze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben jullie de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten we ons netwerk in om clubs van elkaar te laten leren en bieden we onze kennis om jullie verder te helpen.

Inschrijfperiode start in mei
De inschrijfperiode voor de stemcampagne Rabo ClubSupport start dit jaar op 16 mei, vanaf dat moment kun je jouw club inschrijven. Inschrijven kan tot en met 14 juni. De stemperiode organiseren we na de zomervakantie, van 5 tot en met 27 september. Zo heb je alle tijd om je hierop voor te bereiden en leden te informeren om te gaan stemmen.

Meedoen
Binnenkort ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging met inschrijfcode, hou je mailbox in de gaten!

Met vriendelijke groet,

Directeur coöperatieve Rabobank
Denise Notenboom

Warm aanbevolen voor afdelingen die hier nog niet aan mee doen

Joop
Author: Joop