Eerste Zonnebloem-lot 2022 in Hoevelaken

28 april 2022 door D. Hempenius

Gisteren kocht Suzan Steltenpool als voorzitster van Hartje Hoevelaken het allereerste Zonnebloem-lot van 2022 in Hoevelaken.

Doel van de lotverkoop

De opbrengst van de loten heeft dit jaar twee doelen: een duofiets en een boottocht over de Vecht. Met de duofiets wordt het makkelijker om in tweetallen een fietstochtje te maken. We hopen dan ook dat we dit kunnen realiseren en over een tijdje gasten en vrijwilligers samen kunnen genieten van een mooie fietstocht in en rond Hoevelaken. De boottocht over de Vecht staat gepland in september. Na twee jaar pandemie kijken we hier natuurlijk ontzettend naar uit.

Loten kopen

Koopt u ook loten en helpt u ons zo om deze twee mooie doelen te realiseren? Loten kosten 2 euro per stuk en zijn rechtstreeks te koop via bestuur en vrijwilligers, en online via https://www.zonnebloem.nl/loten/p/a00458

Joop
Author: Joop