30-JARIG JUBILEUM AFD. AMERSFOORT-ZUID

Op zaterdag 14 mei vierde de afd. Amersfoort-Zuid haar 30-jarig jubileum in restaurant Zuiver. Aanwezig waren 32 gasten en 18 vrijwilligers die allen genoten van een feestelijke 3-gangen lunch. Het werd een zeer gezellige en geslaagde bijeenkomst mede door de chique ambiance van dit fraaie restaurant.

Er werden tevens 4 jubilarissen gehuldigd is aanwezigheid van regio-bestuurder Wil Melchers.

Op de foto van links naar rechts: Gerda Hoogland (10 jaar), Dini de Roy (10), Evelien Bos (25) en Gerrit Hoogland (10).

Joop
Author: Joop

1 gedachte over “30-JARIG JUBILEUM AFD. AMERSFOORT-ZUID”

  1. Wat een mooie mijlpaal! Van harte gefeliciteerd met dit jubileum en met de jubilarissen Gerda, Dini, Evelien en Gerrit! Geweldig dat we al zolang, 10 en maarliefst 25 jaar, op jullie inzet mogen rekenen.

Reacties zijn gesloten.