ORCHIDEEËNHOEVE IN LUTTELGEEST

16 april 2022 door P.C.J. Dijksma

Voor de eerste maal in 2022 ging de afdeling Soest op stap, per bus naar de Orchideeënhoeve, een prachtig aangelegde tropische tuin met veel attracties. Nadat iedereen in de bus zat, die dit maal voor een deel was gesponsord door Autobedrijf Smeeing in Soest, reden we door de polder naar onze bestemming.

Na de koffie met gebak, het gezellig met elkaar kletsen en genieten van de mooie bloementuin waar we zaten, werd aansluitend geluncht. Hierna brachten de gasten samen met de vrijwilligers een bezoek aan de verschillende attracties. Met name de vlindertuin, het voeren van de vogels en vissen, de flamingo’s en ook de prachtige orchideeën oogsten veel bewondering. Het was een geweldig mooie dag, waar iedereen ontzettend van heeft genoten.

Geweldig hoe onze vrijwilligers het de gasten altijd weer naar de zin weten te maken.

Nel Dijksma
Author: Nel Dijksma

afd.Soest