Lintje voor Chris Bus

We mogen weer trots zijn op onze stadsgenoten. Dit jaar krijgen 23 Amersfoorters een lintje! We zetten ze alle 23 op een rij. Zet je schrap, want deze 23 Amersfoorters hebben veel goeds verricht in hun leven:

De heer Chris E.M. Bus (71)

Tot 2019 was de heer Chris actief bestuurslid en vrijwilliger bij stichting Sinterklaas Hooglanderveen. Hij speelde piet en Sinterklaas en maakte het Hooglanderveense Pietenjournaal. Sinds 2015 is hij voorzitter van de biljartvereniging ’t Houteveen. Ook is hij voorzitter van de afdeling Hooglanderveen van de Nationale Vereniging De Zonnebloem Hij stuurt de lokale vrijwilligers hier aan en is hij chauffeur van de Zonnebloemauto.

Hiervoor is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Joop
Author: Joop

3 gedachten over “Lintje voor Chris Bus”

Reacties zijn gesloten.