Workshop Dementie

De Zonnebloem organiseert op 11 april in samenwerking met Samendementievriendelijk.nl de workshop “Goed omgaan met dementie”. Hoewel mensen met dementie niet tot de doelgroep van de Zonnebloem behoren, kun je als vrijwilliger wel te maken krijgen met een deelnemer die aan het dementeren is. Hoe herken je signalen en hoe ga je daar als bezoekvrijwilliger mee om? Situaties uit de praktijk kunnen bij de aanvraag van de workshop zelf worden aangegeven.

Afdelingsvrijwilligers van de Zonnebloem in de regio Eemland kunnen zich tot 25 maart via de website opgeven

Joop
Author: Joop

3 gedachten over “Workshop Dementie”

  1. Afdeling Soest heeft de workshop op de recente ALV besproken en alle vrijwilligers een mail gestuurd.
    Afwachten hoeveel aanmeldingen er komen.
    Gert Egbers

Reacties zijn gesloten.