Floriade Expo 2022

15 februari 2022

Van 14 april tot 9 oktober vindt Floriade Expo 2022 in Almere plaats. Het had wat voeten in de aarde, maar het nationaal bureau heeft mooie Zonnebloemarrangementen kunnen afspreken. De arrangementen zijn vanaf nu te boeken. Speciaal voor de Zonnebloem zijn er zeven kleinschalige arrangementen samengesteld om samen met je deelnemer(s) een dagje weg te gaan. De losse entreetickets en de ‘Zonnebloem voucher deals’ zijn te boeken vanaf twee personen en de ‘Combi deals’ vanaf acht personen. Klik hier om een van de arrangementen te boeken. Wees er snel bij! Per dag kunnen maximaal 200 Zonnebloemdeelnemers en 200 begeleidende vrijwilligers gebruikmaken van de speciale Zonnebloemarrangementen. Klik hier voor meer informatie over de arrangementen.  

Zonnebloemauto 

Voor het vervoer naar Floriade Expo 2022 in Almere kun je de Zonnebloemauto huren via een speciale kortingsactie. Elke afdeling krijgt eenmalig 50 procent korting op het huren van de Zonnebloemauto. De actie loopt van 14 april tot en met 9 oktober en is alleen te gebruiken voor Floriade Expo 2022.  Wel is er een maximum van 200 reserveringen voor de hele vereniging. Reserveer dus snel. 

Joop
Author: Joop