Eerste uitstapje Soest in 2022

21 februari 2022 door P.C.J. Dijksma

Woensdag 16 februari 2022 hebben we met een aantal gasten het activiteitenjaar geopend. Het seizoen 2022 wordt traditiegetrouw geopend met een gezamenlijke maaltijd.  Iedereen was ontzettend blij elkaar weer te zien en te kunnen spreken, na zo’n lange eenzame tijd door corona. Bij restaurant De Korte Duinen stond de koffie met een petit four al klaar voor onze gasten. Tussen de geanimeerde gesprekken door werd een overheerlijke kop erwtensoep met roggebrood en spek geserveerd. De vrijwilligers hebben na de maaltijd een wandeling gemaakt met de gasten. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gestemd en bleef het droog. Na terugkomst kreeg iedereen nog een advocaatje met slagroom.

Toen de chauffeurs weer klaar stonden om iedereen veilig naar huis te brengen, had iedereen nog van een tweede drankje naar keuze genoten.

Nel Dijksma
Author: Nel Dijksma

afd.Soest