Theatermogelijkheid voor Zonnebloem afdelingen

`Tijdloos`

Geacht heer/mevrouw
Ik hoop dat wij in de toekomst weer mooie bijeenkomsten van de Zonnebloem mogen opvrolijken.
Afgelopen 4 jaar heb ik regelmatig optredens mogen doen voor de Zonnebloem door het hele land.
Deze optredens werden altijd met veel lof ontvangen en iedereen ging oprecht blij naar huis.
Onze optredens zijn afwisselend qua muziekstijlen, grappig, onderhoudend en zeer muzikaal, Nederlandstalig en ontroerend.
Omdat de optredens zo goed geschikt zijn voor het publiek van de Zonnebloem, werd het door de regionale afdelingen gedeeld met de plaatselijke afdelingen. Daar was ik heel blij mee. Zo hebben we veel mensen kunnen bereiken. Ik zou u willen vragen dit voor het komend jaar ( najaar 2022-voor en najaar 2023) ook weer voor ons te willen doen. Wij hebben inmiddels al weer een prachtig nieuw muziekprogramma in petto. `Tijdloos` De prijsafspraak doe ik altijd persoonlijk met de afdeling. Ik kijk naar wat mogelijk is voor iedereen en zorg dat het voor iedereen betaalbaar blijft. Ik stuur u ook een eerdere recensie van een optreden bij de Zonnebloem in Nieuwveen/ Hazerswoude. Hoop van harte van u te horen.

Met vriendelijke groeten,
Marjolein Meijers

https://www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid/ervaringen/2018/10/een-hartverwarmend-herfstfeest

Joop
Author: Joop