Loterij nieuws

Wie is jullie contactpersoon loterij?

Om als afdeling goed geïnformeerd te worden over alle nieuwtjes, ondersteuning en tips rondom de loterij 2022, is het belangrijk dat de juiste contactpersoon loterij in de Online Afdelingsadministratie (OAA) staat. Een nieuwe contactpersoon doorgeven kan tot 1 februari. Op 12 april start de lotenverkoop van de Zonnebloemloterij 2022. Achter de schermen zijn we al hard aan de slag met alle voorbereidingen. Lotenboekjes en promotiematerialen zijn in de maak en ook de informatie voor onze online kanalen wordt klaargezet. Staat van jouw afdeling nog de juiste persoon in de online afdelingsadministratie (OAA)? Als dit dezelfde persoon is als het afgelopen jaar, dan hoef je niets te doen. Wil je een andere naam doorgeven? Doe dit dat uiterlijk 1 februari. Zorg ervoor dat er per afdeling slechts één contactpersoon loterij in de OAA staat. Alle actuele informatie over de loterij 2022 lees je op de themapagina Loterij 2022. 

Joop
Author: Joop