Vaarseizoen 2022 start op 4 april

Het vaarseizoen 2022 met MPS de Zonnebloem zal op maandag 4 april van start gaan. Dit is iets later dan andere jaren. De reden daarvoor is de huidige lock-down en de komst van de Omikron-variant van corona.

Van eerdere lock-downs hebben we geleerd dat deze uiteindelijk vaak (veel) langer duren dan oorspronkelijk aangekondigd. Met de komst van de veel besmettelijkere Omikron-variant, is het risico opnieuw groot dat de lock-down-periode verlengd wordt. Daarnaast zien we dat sommige landen om ons heen inreisbeperkingen invoeren, soms zelfs met quarantaineplicht (Oostenrijk). Er zijn nu nog geen vaargasten voor de reizen ingedeeld. Door nu het besluit te nemen om de start van het vaarseizoen naar april te verschuiven, hoeven we hopelijk geen mensen teleur te stellen.

Joop
Author: Joop