Touren in de herfst

26 oktober 2021 door S. Smit

We zijn weer bezig! Onlangs was er uitje voor deelnemers van de Zonnebloem ‘Amersfoort Zuid’ en de afdeling ‘de Vallei’. Er is genoten! Hieronder leest u het verslag van een van onze vrijwilligers.

“Op 14 oktober om 10.30 uur zijn er 2 bussen vertrokken voor een Herfst-tour naar Apeldoorn. Samen met de afdeling Zuid en de Vallei Zonnebloem zijn we binnendoor gereden. Wat heerlijk dat we op stap kunnen gaan. In de bussen was het een vrolijk gepraat.

Onderweg zijn we herten en speciale koeien tegen gekomen. De
herfstkleuren waren nog niet aanwezig. Jammer dat het weer een beetje somber was. Na een uur rijden zijn we gearriveerd in Apeldoorn bij van de Valk Canterel restaurant. De lunch was enorm goed verzorgd. De terug reis was een toeristische route. Rond 16.00 uur waren we bij de Schuilenburgtflat terug. Met dank aan de chauffeurs van Eemlandreizen, die iedereen een leuke dag hebben bezorgd. Ook dank aan de vrijwilligers van de afdeling Zuid en de Vallei zonder hun kon deze dag geen succes zijn.”

Joop
Author: Joop